Groep Aarde praat u bij...

Beste ouders,

De afgelopen twee weken stonden al helemaal in het teken van Sinterklaas in de klas. Zo hebben we een inpakkamer en een schatkamer in de klas. Afgelopen woensdag hebben we samen pepernoten mogen bakken. De oven stond in de klas, zo konden we af en toe even spieken. We hebben ook gezien wat er met de pepernoten gebeurd als ze te klein zijn.
Afgelopen donderdag hadden we een bezoekje van Sint en Piet, op zoek naar de schoenen in de klas en tot te ontdekking komen dat ze allemaal bovenop de vide stonden. 

Vandaag hebben we samen met de groep van juf Gerian mutsen (pieten, sinterklaas, cadeautjes en paard) geknutseld die we op 5 december op kunnen zetten. Ze staan allemaal op de trap naar de vide. Maandag kunt u gerust even om een hoekje gluren. 

 

Voor komende week nog een aantal belangrijke data:

Maandag 4 december: pietengym, kinderen mogen allemaal in hun pietenpak gymmen.

Dinsdag 5 december: bezoek van Sinterklaas aan school

Woensdag 6 december: we beginnen om 9.30 uur, kinderen mogen iets wat ze hebben gekregen mee naar school. Liefst geen kleine dingen, of iets wat makkelijk kwijt kan raken.

 

Gym

Dan nog een berichtje in het algemeen. Vanaf volgende week zijn onze gymdagen veranderd. Meester Stijn en Meester Rico gaan de gymlessen voor alle onderbouwgroepen verzorgen op maandag en vrijdag. We hebben vanaf volgende week dan ook standaard twee keer in de week gym, super fijn en leuk voor de kinderen! Wilt u er rekening mee houden dat uw kind op deze dagen wat makkelijke kleding aan heeft (dus geen lastige knoopjes, veterschoenen etc). Mocht uw kind jarig zijn op een gymdag dan helpen wij natuurlijk mee om deze dag feestelijk te laten verlopen. Dan zullen wij eenmalig helpen mocht het de kinderen zelf niet lukken. 

 

Fijn weekend!

 

Vriendelijke groeten, 

Bettine en Miranda

saintnicholas saintnicholas